zaterdag 17 november 2012

Baantjer Season 1 1995 Afl. 01 t/m 13Taal: Nederlands
Bron: TvRip
Formaat: AVI
250/300MB per aflevering ( Ligt aan de grootte van de aflevering )
Uitgezonden op televisie in 1995

Aflevering 1: De Cock en de moord op het bureau

Tijdens een open dag op het politiebureau wordt een agent dood aangetroffen. Iedereen is verbijsterd over de brutale moord. Een verdachte lijkt snel gevonden als De Cock en Vledder te weten komen dat een oude bekende – de zware crimineel Frederiks – op de bewuste dag op het bureau was. Maar was deze verdachte niet iets te gemakkelijk gevonden?

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Guido Pieters
Gastrollen o.a. Janni Goslinga, Sander de Heer, Rob Das, Ella Snoep, Dries Smits, Martijn Nieuwerf, Klaas Hulst, Michiel de Jong.


https://rapidshare.com/files/3882638895/S01_01.rar

.

Aflevering 2: De Cock en de reclamemoord

Tijdens de opname van een commercial wordt het levenloze lichaam van een reclameproducente gevonden. De Cock en Vledder komen al snel tot de conclusie dat het slachtoffer nogal wat vijanden had. Onder de verdachten bevinden zich een stelende conciërge, een gepasseerde rivale, een bedrogen echtgenote en een belichter met een extreme videocollectie…

Geschreven door Gerrit Mollema en Stefan Struik
Geregisseerd door Guido Pieters
Gastrollen o.a. Marjolein Keuning, Wilke Durand, Leopold Witte, Saskia Temmink, Kees van Lier, Alexandra Blaauw, Esgo Heil.


https://rapidshare.com/files/2476930650/S01_02.rar

.

Aflevering 3: De Cock en de moord op de moordenaar

Een oude man toont De Cock en Vledder het ingemetselde lijk van zijn buurjongen. De oude man heeft de jongen negentien jaar geleden gewurgd omdat hij zijn dochter zou hebben verkracht. De Cock voelt zich misbruikt: de moord is verjaard. De volgende dag wordt de oude man zelf dood aangetroffen…

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Guido Pieters
Gastrollen o.a. Geert Tijssens, Jack Wouterse, Manon Alving, Tine Joustra, Has Drijver, Menno van Beekum.


https://rapidshare.com/files/3949948359/S01_03.rar

.

Aflevering 4: De Cock en de moord in de galerie

Giselle, een aantrekkelijke galeriehoudster, loopt vriendelijk knikkend langs haar gasten op een vernissage. Een kind loopt uit verveling de tuin in. Giselle ziet dat het kind in de aarde begint te woelen en loopt ongerust in zijn richting. De moeder komt er ook bij en het jongetje vraagt onschuldig of dat wat hij gevonden ook kunst is. Uit het gat in de aarde steekt een schoen, een sok en een stukje onderbeen....

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Berend Boudewijn
Gastrollen o.a. Carly Wijs, Stef Feld, Guusje Eybers, Erik Koningsberger, Reinier Bulder, Froukje de Both, Jannie Houweling, Guido Kleene.


https://rapidshare.com/files/2922215326/S01_04.rar

.

Aflevering 5: De Cock en de motorclubmoord

In de IJ-tunnel wordt 's nachts een motorrijder vermoord. Uit bloedonderzoek blijkt dat het slachtoffer, Patrick, niet alleen cocaïne vervoerde, maar zelf ook gebruikte. In het clubhuis van de motorclub ontmoeten De Cock en Vledder Rens en Marina. Rens was het grote voorbeeld van Patrick en Marina Patricks ex-liefje. Beiden zijn ze verdacht, maar ook Helmut, de eigenaar van de coffeeshop, had zo zijn redenen om Patrick kwijt te raken...

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Guido Pieters
Gastrollen o.a. Guido Jonckers, Diana Dobbelman, Rosa Risselada, Catelijn Willemsen, Freark Smink, Diederik Ebbinge.


https://rapidshare.com/files/2773353923/S01_05.rar

.

Aflevering 6: De Cock en de moord op de oude dame

Na het uitlaten van het hondje van een oude dame vindt een meisje de dame dood onder aan de trap. De rijke oude dame was, tot spijt van haar familie, hertrouwd met haar veel jongere verpleger. De Cock lijkt genoeg verdachten, maar geen enkel bewijs te hebben...

Geschreven door Hetty Heyting
Geregisseerd door Berend Boudewijn
Gastrollen o.a. Rick Engelkes, Truus Dekker, Andrea Domburg, Wivineke van Groningen, Mouna Goeman Borgesius, René van Zinnicq Bergmann.


https://rapidshare.com/files/240274053/S01_06.rar

.

Aflevering 7: De Cock en de moord zonder lijk

Een bevriende notaris toont De Cock een videotestament: een man vertelt dat hij vermoord is door zijn vrouw en haar minnaar. Alleen… de man leeft nog! Hij vertelt De Cock persoonlijk dat hij reeds een kopie van de band aan zijn vrouw en haar minnaar heeft gestuurd. De volgende dag echter wordt hij met een kogel tussen de ogen op de golfbaan gevonden…

Geschreven door Simon de Waal
Geregisseerd door Berend Boudewijn
Gastrollen o.a. Huib Broos, Wim Kouwenhoven, Roelant Radier, Rutger le Poole, Peter Bolhuis, Cleo Dankert, Renée Fokker, Rob van de Meeberg, Joop van der Linden.


https://rapidshare.com/files/4246857133/S01_07.rar

.
Aflevering 8: De Cock en de moord op de windhaan

Een criminele kunsthandelaar wordt doodgestoken in zijn huis aangetroffen. Het moordwapen en de beveiligingsvideo zijn verdwenen. Wel vinden De Cock en Vledder een andere videoband, waarop een ruzie tussen het slachtoffer en zijn vrouw staat. Maar wie is de geheimzinnige man op de achtergrond die nooit goed in beeld komt?

Geschreven door Pieke Daalders (Haye van der Heijden)
Geregisseerd door Pollo de Pimentel
Gastrollen o.a. Erik Arens, Marcel Faber, Joop Keesmaat, Kathenka Woudenberg, Isa Hoes, Ton Pompert, Erik de Vogel, Coby Stunnenberg.


https://rapidshare.com/files/4107374985/S01_08.rar

.

Aflevering 9: De Cock en de moord in het Kremlin

In de homodisco Het Kremlin wordt de barkeeper met een gebroken nek onder aan de keldertrap gevonden. De eigenaar reageert verslagen, de minnaar van het slachtoffer cynisch. Het slachtoffer en zijn broer stonden op het punt het familiebedrijf over te nemen. De Cock en Vledder willen hier het fijne van weten en gaan alle verdachten af om zo het ongeval te kunnen ontrafelen.

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Guido Pieters
Gastrollen o.a. Richard Gonlag, Wendela de Vos, Romijn Conen, Johan Ooms, Coby Timp, Hans Pauwels, Leo Hogenboom.


https://rapidshare.com/files/4079556244/S01_09.rar

.

Aflevering 10: De Cock en de moord uit angst

Een Turkse studente wordt dood onder een raam van een studentenhuis gevonden. Het lijkt zelfmoord, maar De Cock twijfelt als hij sporen van een gevecht in haar kamer aantreft. De bestuurders van een studentendispuut die de bewuste avond in het gebouw aanwezig waren, herinneren zich in eerste instantie weinig; totdat één van hen opmerkt twee mannen de kamer van het slachtoffer te hebben zien binnengaan…

Geschreven door Simon de Waal
Geregisseerd door Pollo de Pimentel
Gastrollen o.a. Saban Öl, Tamer Avkapan, Nazmiye Oral, Dirk Zeelenberg, Kees Boot, Nahit Güvendi, Fedja van Huêt.


https://rapidshare.com/files/1496521292/S01_10.rar

.

Aflevering 11: De Cock en de moord onder doktoren

In een ziekenhuis wordt een chirurg met een scalpel doodgestoken. Het moordwapen wordt teruggevonden in de kamer van een collega. Tussen hem en het slachtoffer speelde een conflict over wie het nieuwe afdelingshoofd zou gaan worden. De Cock en Vledder vermoeden echter dat er een hele andere reden achter de moord schuilgaat.

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Pollo de Pimentel
Gastrollen o.a. Jules Hamel, Jaap ten Holt, Karin Meerman, Gabrielle Hafkenscheid, Thomas de Bres, Arjan Kindermans, Fred Florusse, Reinier Heideman, Ellis van der Brink, Filip Bolluyt, Diederik Ebbinge.


https://rapidshare.com/files/2471834858/S01_11.rar

.

Aflevering 12: De Cock en de moord op de Broeder van het Bloed

Een lid van de neonazi-groepering De Broeders van het Bloed wordt doodgeslagen in zijn huis aangetroffen. Een buurvrouw vertelt dat zij een Surinaamse man de woning van het slachtoffer heeft zien verlaten. Vreemd genoeg wijzen alle sporen De Cock en Vledder in een hele andere richting…

Geschreven door Pieke Daalders (Haye van der Heijden)
Geregisseerd door Pollo de Pimentel
Gastrollen o.a. Nina Deuss, Hylke van Sprundel, Dennis Rudge, Marline Williams, Hermi Hartjes, Jeroen Willems, Bart Oomen.


https://rapidshare.com/files/2328386164/S01_12.rar

.

Aflevering 13: De Cock en de moord op de Wallen

Een pooier wordt met een kogel in zijn hoofd gevonden in zijn eigen bordeel. Lowietje meldt De Cock dat een corrupte makelaar de laatste tijd veel huizen op de wallen opkoopt voor de Russische maffia en dat het slachtoffer geweigerd heeft zijn panden te verkopen. Het pand blijkt echter niet alleen op zijn naam te staan, maar ook op die van zijn verslaafde broer.

Geschreven door Gerrit Mollema
Geregisseerd door Pollo de Pimentel
Gastrollen o.a. Cees Geel, Tanja Jess, Herman Bolten, Marina de Graaf, Harry van Rijthoven, Miriam de Rooy, Mark Krone.


https://rapidshare.com/files/2948354375/S01_13.rar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

MY GUESTBOOK

HTML Guestbook is loading comments...